Meander MC : Amersfoort

Ik ben nu in staat om mijn prikangst om te draaien in een moment van kalmte

Mijn grote angst voor injecties is ontstaan in mijn kindertijd. Dit heeft tot verdrietige en traumatische momenten geleid, waarin de prik vaak meer impact had dan de daadwerkelijke reden voor die prik. Ook heb ik keuzes gemaakt waarbij ik injecties doelbewust heb gemeden, keuzes die zonder mijn fobie absoluut anders waren geweest.

Henk nam de tijd en de aandacht om samen met mij de angst in de ogen te kijken en in heel rustige stappen een manier te vinden om die angst los te laten. Een manier die heel persoonlijk is voor mij en daarom goed werkt. Ik ben nu in staat om mijn prikangst om te draaien in een moment van kalmte. Ik voel me daadwerkelijk bevrijd van een levenslange fobie en ben daar heel dankbaar voor.