Meander MC : Amersfoort

“Ik had nooit gedacht dat het me ooit zou lukken”

Mijn naam is Amber en ik ben 18 jaar oud. Vanaf jongs af aan heb ik last van prikangst, en helaas neemt dit je hele leven over. Jaren lang kwam ik er onder uit door geen inentingen te nemen en overal een reden voor te zoeken, tot ik vorige jaar er niet meer onder uit kwam en ik een prik moest halen. Ik raakte volledig in paniek de ochtend dat ik mijn pik zou halen, en besloot na dit moment om over mijn angst heen te komen. Ik ben opzoek gegaan naar een dokter die mij kon helpen met mijn prikangst, en zo kwam ik bij Henk Schenk uit.

Henk heeft mij enorm geholpen en ik had nooit gedacht dat het me ooit zou lukken. Henk begreep mij en gaf mij de ruimte om mijn eigen keuzes te maken, dit was heel erg prettig. Ik besloot om al mijn inentingen in te halen en op deze manier ook te gaan oefenen met prikken. Elke maand kwam ik terug bij Henk. En wat begon als huilend in paniek op de stoel, eindigde met een brede glimlach vol trots. Helaas lukte het mij niet in een keer, maar na maanden oefenen ben ik over mijn angst heen gekomen! Ik ben Henk erg dankbaar.