Meander MC : Amersfoort

Het was een positieve ervaring

Toen er bij mij bloed geprikt moest worden, was ik behoorlijk in paniek. Niet de pijn van een prik was mijn angst, maar het feit dat er een naald in een ader van mij werd gestoken. Ook nog eens op een ‘onbeschermde kwetsbare plaats’ van mijn arm.
Ik ben twee keer bij Henk geweest. De eerste keer legde hij mij geruststellend uit hoe hij te werk ging; een dun naaldje, een slangetje en een kapje met lachgas. Het lachgas werd ook uitgeprobeerd. Het gaf me veel vertrouwen voor de tweede afspraak, toen er daadwerkelijk geprikt werd. Het stelde eigenlijk niets voor. Het was gebeurd voordat ik er erg in had. Het was een positieve ervaring, waardoor ik nu echt anders aankijk tegen een prik. Het is mijn privé bevrijding geworden. Ik ben Henk hartstikke dankbaar.