Meander MC : Amersfoort

bijna fluitend binnen voor een laatste ronde vaccinaties

Al vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik bang voor prikken, vaccinaties of bloed prikken. Al meerdere malen heb ik op het punt gestaan om er iets mee te doen, maar tevergeefs. Totdat ik tijdens een nieuwe golf van motivatie stuitte op www.prikangst.nl, contact opnemen was de eerste stap en daarna heb ik niet meer terug gekeken. Met lood in de schoenen naar de eerste afspraak, om bij de tweede afspraak de onbeschrijfelijke en oncontroleerbare angst te overwinnen. Het gas dwingt je als het ware rustig te worden op het moment waarop ik dat nooit had kunnen hopen, en voor ik het wist zaten de vaccinaties erin. Zo gezegd, zo gedaan, 2 afspraken later kwam ik bijna fluitend binnen voor een laatste ronde vaccinaties. Bloed prikken is de volgende stap, dit is weer een compleet andere angst helaas, maar met de ervaringen nu weet ik zeker dat ik dat ook ga kunnen binnenkort.