Meander MC : Amersfoort

ik ben over mijn angst heen gekomen en daar ben ik heel erg blij mee

Omdat ik bang was voor prikken omdat ik al twee keer was flauwgevallen, is mijn moeder gaan zoeken op het internet en toen vond zij deze website. Zij liet mij de website zien en ik dacht: “Nee, dit ga ik van zijn lang zal ze leven niet doen.” Totdat ik mij bedacht dat het wel handig zou zijn als ik een keer van mijn prikangst af zou kunnen komen. Daarom vond ik het toch goed dat mijn moeder een afspraak met de dokter maakte. Bij de eerste  afspraak gingen we eerst praten over mijn angst en daarna ging ik oefenen met het gas. Het gas werkte goed bij mij en ik was zeker dat ik de volgende keer niet meer zou flauwvallen. Bij de tweede afspraak lukte het me om over mijn angst heen te komen en de prik te laten doen. Met behulp van 2 bekertjes water, gas en de dokter ben ik over mijn angst heen gekomen en daar ben ik heel erg blij mee.