Meander MC : Amersfoort

Succesvolle behandelserie, nu zonder lachgas geprikt!

Op 10 oktober 2012 stond mijn eerste stukje over mijn ervaring met Henk en het prikken met lachgas op de website. Dat was een fijne ervaring. Ik kon na jaren weer geprikt worden en eindelijk geholpen worden aan mijn extreme vermoeidheid.

Gister was ik voor de vijfde keer bij Henk. Inmiddels heb ik 5 x bloed laten afnemen en 3 vaccinaties gekregen. De eerste keer dat ik bij Henk kwam was ik super zenuwachtig, zweten, huilen, redelijk hysterisch nog. De tweede t/m 4de keer ging goed. Ik kon gewoon het lachgas inademen en het was met 3 minuten gebeurd. Gister had ik genoeg moed verzameld om het zonder lachgas te doen. Eindelijk gelukt waarvoor ik daar natuurlijk ook gekomen ben. Over mijn angst heen stappen.

Elke keer dat ik daar was hebben we het erover gehad van wat gaan we doen? Minder gas, geen gas? Maar elke keer was het geheel mijn beslissing. Ik ben heel blij dat ik eindelijk van mijn extreme fobie af ben en raad dit zeker aan iedereen aan. Aarzel niet en maak een afspraak. Het zal je helpen.