Meander MC : Amersfoort

Zo’n aardige en geruststellende uitstraling.

Mijn prikangst is begonnen rond mijn negende. Wat precies de oorzaak is geweest weet ik niet, maar bang was ik zeker. Tot voorheen, ik wilde heel graag op een verre reis maar daarvoor had ik minstens 1 vaccinatie nodig.
Mijn vader stelde toen voor om eens langs te gaan in Baarn op de prikangstpoli. Toen ik Henk voor het eerst zag wist ik meteen dat hij me een prik zou mogen geven. Hij heeft zo’n aardige en geruststellende uitstraling. Meneer Schenk stelde voor dat ik in plaats van 1 vaccinatie, er meerdere zou nemen om echt over mijn angst heen te komen.Inmiddels heb ik 3 vaccinaties met lachgas gehad en daarna een bloedafname zonder lachgas. Ik ben er van overtuigd dat het vanaf nu alleen maar beter gaat zijn met mijn prikangst. En mijn uiteindelijke doel, een prik halen bij de huisarts of GGD, komt steeds dichterbij! Ik raad jullie zeker aan om langs te gaan bij meneer Schenk. En hopelijk komen jullie op deze manier ook over jullie angst heen.