Meander MC : Amersfoort

Iedere maand een prik met medicijnen

Onze ervaring bij de prikangstpoli.

Onze dochter krijgt sinds een jaar maandelijkse injecties met medicijnen. De huisarts zette altijd de prik. Onze dochter ging altijd stoer naar binnen maar als het moment van de prik aangekomen was sloeg de heftige paniek toe. Dat werd iedere maand dramatischer, ze begon een fobie te ontwikkelen en toen hebben we besloten om het bij dr. Henk te proberen. Vanaf de eerste keer ging dat geweldig goed, ze was op haar gemak, mocht meehelpen, en voor we het wisten stonden we weer buiten, met een enorme smile op ons gezicht! Dr. Henk heeft ons enorm geholpen en we zijn hem heel dankbaar!! Prikangst is écht geen aanstellerij.

Nu hebben we ontzettende mazzel dat sinds deze zomer (2013) in t OLVG op de kinderafdeling ook meer en meer met lachgassedatie gewerkt gaat worden en kunnen we voortaan daar terecht. Vooral iets praktischer voor ons omdat we iedere 4 weken heen moeten.

Beste dr. Henk, wat je nu nog in je eentje doet, wordt hopelijk binnenkort in het hele land (eindelijk) doorgevoerd. Misschien wel deels dankzij Prikangst.nl.
Dank je wel voor alles wat je voor Charlie -én ons- hebt gedaan!