Meander MC : Amersfoort

Geweldige ervaring

Vandaag is er iets gebeurd wat ik niet voor mogelijk had gehouden: ik heb me zowaar laten prikken.

Na jaren van angst en het laten verzieken van vele gelegenheden, had ik 3 weken geleden de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Dr. Schenk. Na een eerste aarzeling heb ik toch maar een afspraak gemaakt. Immers, en dat werd duidelijk gemaakt, wat ik niet wilde zou niet gebeuren!

Vanochtend met knikkende knieen naar Baarn vertrokken. Sinds ik twee weken geleden een afspraak had gemaakt, ging er geen dag voorbij dat ik niet dacht aan de donkere wolk die me boven het hoofd hing; de prik. Maar hoe het ging, had ik me niet kunnen voorstellen. Het gesprek was erg fijn, maar ik was zo bang dat ik er niet rustiger van werd. Toen kwam het moment waar ik tegenop zag; oefenen met lachgas. De tranen liepen me van angst over wangen. Maar toen ik het kapje eenmaal opzette was alles weg. De angst, alle nare gevoelens die gepaard gingen met deze ervaring waren gewoon… weg. Een totale rust. Toen Dr. Schenk vroeg of we voor het ‘echie’ konden, kon het me ook niet zoveel schelen. Tja, als hij wou prikken deed hij maar. Een klein prikje dat niet eens als zeer te bestempelen was, en ik was klaar en kon weer bijkomen! De beste ervaring die je je kan voorstellen. Van tevoren zei ik ook dat ik me niet kon voorstellen dat ik me vrijwillig zou laten prikken, maar dat lachgas… geniaal. En het helpt minstens zo erg dat Dr. Schenk je serieus neemt en vertrouwen creeert. Volgende keer dat ik me om wat voor reden dan ook moet laten prikken, ga ik sowieso naar Baarn!

Iedereen die twijfelt, maar zich toch ook laat terroriseren door deze verlammende angst; stuur Dr. Schenk een e-mail. Je verliest er niets mee; durf je niet, dan durf je niet om een afspraak te maken. Maar dit is gewoon de oplossing. Het zal je helpen met je angst en je eindelijk een positieve ervaring geven die je zo hard nodig hebt om deze angst de baas te worden. Heel veel succes voor iedereen die in ieder geval de stap heeft genomen om deze site te bekijken. Je kunt van deze angst afkomen, echt waar. Ik hield het ook niet voor mogelijk, maar het kan!

Dank je, Dr. Schenk!

Anne