Meander MC : Amersfoort

Het helpt echt!!!!

Hallo,

Ik ben Marianne en ik ben 17 jaar.
Ik ben altijd al bang geweest voor prikjes.
Ik weet niet hoe ik de aan gekomen ben.
Ik heb jaren lang prikjes gehad en altijd viel ik flauw en ik was de maanden van tevoren me bezig dat ik een prikje moest krijgen.
Ik was altijd heel erg bang en moest huilen.

Een keer was het heel erg toen moest ik bloed prikken en toen ben ik flauw gevallen in een stoel het zieken huis wou niet geloven dat ik bang was door het flauw vallen heb ik in mijn broek geplas en ja dan schaam je je natuurlijk kapot.
Wat ik voor al heel jammer vind is dat mensen denken dat je je aan stel terwijl dat helemaal niet zo is!
Iedereen is wel ergens bang voor en wij zijn dat voor prikjes.
Waar kunnen mensen daar niet gewoon rekening mee houden altijd denken ze maar dat je je aan stelt!

Mijn moeder was al heel lang aan het zoeken naar iemand die misschien mijn kon helpen voor mijn prik angst.
Ze had namelijk gehoor op de radio van een dokter die mensen met lag gas van hun prik angst af haalde.
Dus we waren gaan zoeken op het internet en kwamen het tegen ik geloofde het eerst niet dat het kon maar ik heb het toch gedaan ik dag je kan het altijd proberen en daar ging ik daar voor de eerste keer want ik moest voor mijn opleiding die ik nu volg prikken hebben.
Ik was heel nerveus en ik kwam daar binnen bij dokter Henk.
En ik kreeg gelijk wat drinken en hij voeg allemaal dingen aan mijn en daar wert ik een beetje rustig van toen zij tie ik denk dat jij het wel zonder lag gas kan ik dag ooo jeeeh dat durf ik niet maar toch heb ik het gedaan ik ben gaan liggen op de ligstoel en moest door me neus in ademen en weer uit in de mond daarna vroeg tie hoe voel je je het ging eindelijk best goed met me wel heel erg nerveus maar goed, Nou toen ging het voor het echt hij wachtte tot ik rustig was en toen ging tie mijn prikken ik moest wel even op me tanden bijten maar het ging gewoon heel goed ik was niet flauw gevallen ik was wel duizelig maar ik dag daar niet aan ik was blij dat het gelukt was!

Toen moest ik mijn tweede prik halen en was helemaal niet bang ik dag het is me eerder gelukt waarom nu niet dus ik ging de met goed moet heen.
Ik zette een muziekje op en weer door de neus in ademen en uit ademen met de mond en weer een prikje en ik was niet duizelig ik kon gelijk weer staan!

Mensen die twijfelen dat het niet help het help Echt!!
Mensen ook bang voor prikjes zijn probeer dit echt dokter Henk heeft mijn heel goed geholpen!
Hij neemt ook de tijd voor je en vind je niet raar als je bang bent!
En je voelt bijna niks van zijn prikjes!
En door hem ga ik met een fijner en een niet bang gevoel een prikje halen!

Veel groetjes marianne
Dockter henk ik wil je nog Bedanken ik hoop dat je nog heel veel mensen kan helpen! Je bent een een toffe man!