Meander MC : Amersfoort

Prikangst spreekuur

Hallo,

Mijn naam is Chantal. Ook ik heb last van prikangst. Omdat reizen mijn grootste passie is en ik ook buiten Europa wilde gaan kijken, is een inenting noodzakelijk. Middels internet ben ik op de site van prikangst.nl terecht gekomen. De omschrijving van de behandelmethode sprak mij zeker aan en op 10 februari 2006 heb ik voor het eerst een afspraak gemaakt.
Het lachgas heeft een geruststellende werking en dat is eigenlijk het allerbelangrijkste. De prik zelf is eigenlijk zo gebeurd.
Na de eerste keer was ik ontzettend blij dat ik het had gedaan. Op 23 maart 2007 ben ik weer op het prikangst spreekuur geweest en ook dit keer ging het uitstekend.
Het mooiste zou zijn dat ik mijn angst kan overwinnen en het in de toekomst ook zonder lachgas kan.
Ik kan iedereen aanraden die ook last van prikangst heeft om een afspraak te maken want het is absoluut een uitkomst.

Groetjes, Chantal