Meander MC : Amersfoort

Het viel 100 % mee!

Daar kwam ik dan met knikkende knieën, om mijn vactinaties te halen… Ik moest er 3 en zag er als een berg tegen op…

Dr. Schenk groette me vriendelijk en ik kreeg een kopje thee. Na een tijdje gepraat te hebben ging Dr. Schenk de vactinaties halen en kwam met een bakje terug met een doekje er overheen. Eigenlijk wou ik ze wel graag zien en weten welke vactinaties wat ist. Ik heb er even rustig naar gekeken. En kreeg uitleg welk goedje nou welke vactinatie was. Daarna ben ik op de massage tafel gaan liggen. Ik kreeg de tijd om te ontspannen en heb uit de vactinaties zonder lachgas verdoving onder gaan.

Dr. Schenk kan heel erg goed prikken en het viel me 100 % mee! Ik voelde bijna niks! De 1e twee vaccinaties vondt ik het wel een beetje spannend, maar de laatste kon me eigenlijk niets meer schelen. Ik had er nu al 2 gehad, die 3e kon er ook nog makkelijk bij…

Over een maand moet ik nog 2 vaccinaties halen en nu ga ik er met een gerust gevoel heen!

Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen! Stuur Dr. Schenk een mailtje en het komt allemaal goed! Het is toch zonde om je leven te laten leiden door angst?!

Veel succes allemaal!
Groetjes,
Linda