Meander MC : Amersfoort

Angst, blinde paniek

Volgende week moet ik een medische keuring ondergaan incl. bloedonderzoek tbv hypotheek. Dit wordt gedaan door Mediplus. Toen ik op het briefje las dat er bloed afgenomen moet worden, gingen alle alarmbellen al rinkelen terwijl ik nog niet eens een afspraak heb gemaakt. Ik ben echt panisch voor bloedprikken en ben al geregeld tegen de vlakte gegaan. Als ik bloed moet laten afnemen val ik of flauw na een heel drama of ik raak in blinde paniek en verkoop de prikker een mep. Net met lood in me schoenen de afspraak gemaakt en de dame in kwestie uitgelegd dat bloedprikken echt een probleem ging vormen. Nou echt inleven kon ze niet echt! Het angstzweet staat me nu al in me handen en heb er nu al stress van en kan wel janken terwijl de afspraak pas volgende week is. De kans is dus ook erg groot dat ik de afspraak net zo hard weer afzeg…….