Meander MC : Amersfoort

Wat een opluchting!!!!

hoi,

ik heb al mijn hele leven last van prikangst en omdat ik vroeger bijna weekelijks moest worden geprikt, heb ik er een aardig “trauma” aan overgehouden en ben daardoor ook al 12 jaar niet meer geprikt want ik sloeg leterlijk op tilt en werd extreem agresief.

ik heb bijna geen last van mijn angst totdat het moment dat ik in die kamer zit en ze met die spuit aankomen. dit in tegenstelling tot de andere leden van dit forum die al weken van te voren het erg moeilijk krijgen. er gaat dan bij mij een knop om en ik ga dwars door alles en iedereen heen.

voor mijn werk had ik inentingen nodig, ik had ze verteld dat ik extreme last heb van prikangst maar zoals iedereen altijd te horen krijgt, je stelt je aan en je moet maar ff doorbijten . slechts 1 iemand had door dat het echt een probleem was en die is voor me gaan zoeken, iets waar ik haar nog steeds erg dankbaar voor ben, en gaf mij het adres van de website. ik heb gemeelt met dhr. schenk en we hebben een afspraak gemaakt. ik had wederom bijna nergens last van (iets minder goed geslapen dan normaal) en was veel te vroeg aanwezig dus moest even wacht. toen dr, schenk binnen kwam lopen begon hij meteen een praatjel, die kerel heb zo’n relaxete houding en stem dat je je gelijk op je gemak voelt. eenmaal binne doet hij zijn verhaal over wat te verwachten en natuurlijk de vragen over de angst en hoe je het wil: kijken of niet, met of zonder lachgas en als je muziek meehebt of je die op wil. ok koos voor alle drie de dingen en ben gaan liggen ff testen met het gas, wat voel je je lekker zeg met dat spul!! en toen muziek op (die hij ook nog ff wilde horen maar toch ver van zijn smaak af was) en ogen dicht maar. ff ademen en ik was weg, mijn muziek werd steeds verder weg en het leek wel alsof mijn hart mijn hele lijf was. op een gegeven moment dacht ik dat er iemand een ijskoude druppel water op mijn arm liet vallen maar vlak daarna had ik door dat het de prik was en toen ik nummer 2 ook voelde kon ik alleen maar lachen, wat een overwinning. de volgende keer ga ik kijken of ik het zonder het gas kan, maar de muziek en het niet kijken hou ik wel want als je het niet ziet of hoort aankomen zal al erg veel schelen denk ik en zoniet gewoon weer aan het gas.

er werd mij gevraagd een eventuele tip te geven als ik die had! die heb ik niet echt behalve

DOEN!!!!!!!
de man is zo kundig en stelt je zo op je gemak, en hij neemt je ook echt serieus, dat als dit niet helpt je enige keuze een volledige narcose is. ik ben dol gelukkig met dit!

paul