Meander MC : Amersfoort

Een groot compliment

Vandaag, 16 juni 2005, ben ik bij Henk Schenk geweest. Ik heb een enorme angst voor spuiten. Al jarenlang. Misschien zelfs in de meest extreme vorm die je maar kan bedenken! Telkens als ik een spuit moet hebben vindt er uitstel plaats, zelfs voor belangrijke operaties.

Totdat ik geattendeerd werd op de website: www.prikangst.nl. Waar ik na een belletje met Dr Henk Schenk direct een prettig gevoel kreeg. De ervaring, deskundigheid, alsook het begrip, waarmee hij met deze materie omgaat is uitermate professioneel. Dit was voor mij de geruststelling om te besluiten om de spuiten die nodig waren voor mijn reis naar Suriname door hem te laten doen (anders was ik niet op reis gegaan).

De behandeling is zeer prettig en ontspannen. Henk Schenk creëert een sfeer waardoor je je direct op je gemak voelt! Hij legt uit zonder dat er een vorm van angstfobie naar bovenkomt. De spuit is gedurende de gehele behandeling. Hoe hij dat voor elkaar tovert is heel bijzonder en erg fijn. Je slaapt half, je voelt niets en binnen een paar minuten is de hele behandeling werkelijk klaar.

Ook na afloop, de nabehandeling, is uitermate prettig. Vooral de adviezen die hij geeft, zijn uitermate bruikbaar. Werkelijk een aanrader voor een ieder die enige vorm van prikangst heeft. Ik adviseer ook vooral artsen om zorgvuldiger met problemen van mensen en sneller de expertise van deze zeer kundige en vertrouwende wekkende arts Henk Schenk gebruik te maken.

Nogmaals een groot compliment!

Kenneth