Meander MC : Amersfoort

inenting

Hallo ik ben doescha 20 jaar en ben al vanaf kleins af aan bang voor prikken maakt niet uit wat voor !!maar ik moest inentingen hebben voor een vakantie en wou het eerst niet doen maar toen zag ik deze site van prikangst en dacht ik ga dat is proberen misschien helpt het en ik heb naar dr .schenk gemailt en mijn verhaal vertelt en toen nam hij heel snel contact met mij op en maakte een afspraak .ik ben der heen gegaan en legde hij alles uit wat en hoe het ging gebeuren ik had er veel vertrouwen in en was niet meer bang leek het !!
ik kreeg het kapje met lachgas op en alles ging heel snel en ik voelde NIKS van de prikken ik voelde me lacherig en het tintelde overal maar dat kwam door het gas en het was binne 5 min alles gebeurt zo snel had ik niet verwacht !! ik ben heel erg blij dat ik dit heb gedaan . mij heeft het geholpen en voor jou misschien ook !