Meander MC : Amersfoort

Echt een opluchting

Ik ben Daphna en ben 16 jaar oud.
ik heb echt een hele erge prikangst een ‘doodsangst’ zoals me moeder het noemt maar goed
ongeveer een jaar geleden kreeg ik erge buikklachten en moest ik toch echt een prik halen
k raakte al helemaal in paniek bij het idee tot me moeder op internet ging zoeken en deze site tegenkwam.
ze heeft een afspraak gemaakt en ik kon al meteen de dag erop komen.
ik heb die nacht helemaal niet geslapen zo zenuwachtig was ik maar toen ik daar eenmaal kwam viel het me mee het kamertje waar je in wordt geprikt lijkt helemaal in niets op een ziekenhuiskamer en ook dokter Schenk is in zijn normale kleding
hij vroeg me een paar dingen en toen gingen we oefenen met het gas ik was toch nog steeds erg bang maar toen ik eenmaal het lachgas had viel het erg mee hij heeft me kunnen prikken en dat was al heel wat.
ondertussen ben ik al een 2e keer geweest deze keer was ik nog wat banger door een vervelende ervaring in het ziekenhuis maar weer is het gelukt ik kan helaas nog niet echt zeggen dat mijn angst minder is geworden maar het is zeker een oplossing voor mij.
de volgende keer heeft Dokter Schenk gezegd dat ik het langzamerhand wel beter zonder gas kan gaan proberen maar ik denk nog niet dat ik dat durf maar we zullen zien

iniedergeval kan ik het iedereen echt heel erg aanraden want het is echt een oplossing!

als iemand nog vragen aan mij heeft kan je me altijd mailen.

groetjes
Daphna