Meander MC : Amersfoort

Prikangst overwonnen!

Een prik halen is nooit leuk, maar met prikangst is het verschrikkelijk. Hoe ouder ik werd, hoe groter de angst werd. Ik stelde vaccinaties uit en wilde moeilijke situaties vermijden. Na lang te hebben getwijfeld heb ik uiteindelijk een bericht gestuurd.

Zo zenuwachtig als dat ik bij het intakegesprek naar binnen ging, zo ontspannen liep ik bij de laatste afspraak vandaag naar buiten. Vanaf het eerste moment stelde Henk mij gerust en voelde ik mij gehoord. Er werd echt de tijd voor mij genomen en ik beslis zelf wat er wanneer gebeurd.
Ik ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om het traject aan te gaan! Er werd gekeken naar wat voor mij een goede manier van aanpak was, en al na 1x met lachgas geprikt te zijn durfde ik het de volgende afspraken zonder. Het ging allemaal ontzettend goed en na 4 afspraken kan zeggen dat ik niet meer bang ben.
Ik liep vandaag met een grote glimlach en trotsheid naar buiten, bedankt!