Meander MC : Amersfoort

Het was een grote overwinning

Mijn zoon heeft op 8 jarige leeftijd een traumatisch ervaring bij de tandarts gehad. Dit had als gevolg dat hij een zeer grote prikangst heeft ontwikkeld. Vaccinaties of ander soort prikken waren vanaf dat moment ‘not done’. Een langdurig traject bij een kinderpsycholoog met o.a. EMDR therapie had helaas niet het gewenste resultaat.  Vorig jaar, op 14 jarige leeftijd, is hij voor het eerst op de prikangst poli geweest. De rustige benadering en uitleg van dhr. Schenk sprak hem zeker aan. Ook om de drempel naar een vaccinatie d.m.v het gebruik van lachgas,  te verlagen heeft een goede uitwerking gehad. Het was dan ook een grote overwinning, dat hij nadat hij eerst 2 vaccinaties met lachgas had gekregen, de derde vaccinatie zonder lachgas heeft laten toedienen. Vaccineren of andere prikken zullen nooit zijn favoriet worden, maar na deze positieve ervaringen is hij  zeker over de grootste angst heen.