Meander MC : Amersfoort

Na de prik was ik trots op mezelf

Hallo! Ik ben Jory, 13 jaar en hoogsensitief. Ik ga vertellen over mijn ervaring.

Bij de eerste ontmoeting vond ik alles nog een beetje spannend. Ik durfde nog niet in de stoel te gaan zitten en het lachgas in te nemen. Henk voelde mij waarschijnlijk aan en vroeg aan mijn moeder of zij het eens wilde proberen. Mijn moeder kreeg er een erg fijn gevoel van, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde en het lachgas ook innam. Het was zeker geen vergissing en het gaf zeker een fijn gevoel.

De tweede ontmoeting, toen ik de prik moest, was ik vóór het lachgas al ontspannen. Ik vertrouwde Henk en het lachgas volledig. Henk deed het op het goede moment en supersnel. Na de prik was ik trots op mezelf, omdat ik dacht dat ik het nooit zou durven. Bedankt Henk!