Meander MC : Amersfoort

Voor mij is het helemaal top. Bedankt!!

Na lang twijfelen en meerdere malen de site bekijken. Heb ik toch de stap gezet om prikken te gaan halen. Omdat ik veel wil gaan reizen moet je toch ingeënt worden. Door de prik angst zou ik bijna zonder inenting op reis gaan. Dit is niet verstandig natuurlijk.

Nu, 1,5 jaar verder, ben ik 5 x geprikt. Het lachgas is voor mij de uitkomst. De 1e keer uiteraard heel erg zenuwachtig. Maar eenmaal in de behandelkamer, word er echt de tijd voor je genomen om je op je gemak te laten voelen. Alles wordt goed uitgelegd. De overige keren was ik nog steeds wel een beetje zenuwachtig (uiteraard). Prikken zal nooit een hobby worden.

Door het lachgas kom ik in een roes terecht. Ik merk alles nog wat om me heen gebeurd. Maar wel helemaal “verlamd” en alles flink vertraagd. In mijn gedachten wist ik precies wat er gebeurde, en wanneer het prikje kwam. Dit is zo voorbij en je voelt er nagenoeg niks van. Na het masker af te zetten kom je langzaam weer bij je positieven. Vroeger viel ik na de prik altijd flauw. Dit is nu ook nooit gebeurd.

Ik kan niet zeggen dat nu ik compleet van mijn angst af ben. Maar als ik nu een prik zou moeten hebben, ga ik zonder problemen naar de prikangst poli toe voor de lachgas prik. Het is jammer dat het niet door de verzekering vergoed word. Sommige mensen schrikt de prijs misschien een beetje af.

Voor mij is het helemaal top. Bedankt!!