Meander MC : Amersfoort

Eindelijk een goede ervaring, zo super blij!!

Mijn naam is Michelle, 24 jaar. Vorig jaar ben ik voor het eerst bij dokter Henk Schenk geweest voor een intake gesprek en een eerste consult. Erg zenuwachtig en gespannen ging ik naar deze afspraak toe. Ik heb meerdere verhalen van mensen gelezen op de website en ondanks dat het er allemaal zo hoopvol uit zag, kon ik me niet voorstellen dat dat voor mij ook zo zou zijn.

Eenmaal binnen werd ik al snel op mijn gemak gesteld en na een kort gesprekje was het tijd voor het lachgas. Dokter Henk Schenk had mij snel en goed ingeschat, aangezien ik iemand ben van doorpakken. Hij had de inentingen al klaar gelegd voor het geval dat ik het meteen wou doen. Ik zette het kapje met lachgas op mijn mond en ademende een paar keer goed en diep in, daarna voelde het alsof ik aan het zweven was maar toch hoor je alles om je heen. Totaal geen eng gevoel maar erg rustgevend. Doordat ik totaal ontspannen was zei ik dat ik de inentingen meteen wou. Daar reageerde dokter Henk Schenk meteen op en heeft de inentingen snel en zorgvuldig gegeven. Daarna was ik zwaar verbaast en super blij dat ik dit eindelijk gedaan had, en vooral super blij dat er een ervaring met naalden ook goed kon gaan.

Vandaag (een jaar later) ben ik terug gegaan voor de herhaling van de inenting. Ik had me voorgenomen om vandaag zonder lachgas de enting te laten plaatsen. Toen ik daar eenmaal zat begon ik toch weer te twijfelen maar ik werd door dokter Henk Schenk meteen weer op mijn gemak gesteld. Ik vertelde hem dat ik het ergens heel graag wou proberen zonder lachgas omdat ik me na afloop waarschijnlijk heel trots zou voelen. Zonder het nog langer uit te stellen mocht ik plaatst nemen op de behandelstoel. De inenting lag klaar en ik probeerde me te ontspannen en de andere kant op te kijken. Op dat moment werd de inenting meteen geplaatst, super fijn en weer goed ingeschat; doorpakken maar. Ik was zwaar verbaast en super blij tegelijkertijd dat ik dit zonder lachgas had gedaan! Ik kreeg het er nog even super warm van en de trillende handjes waren ook aanwezig.. maar ondanks dat was ik super blij en hebben we na afloop nog even na gepraat. Ik ging met een blij en gerustgesteld gevoel weer richting huis. Twijfel niet langer en maak een afspraak met dokter Henk Schenk!