Meander MC : Amersfoort

ook geholpen om over de angst heen te komen

Ben twee keer bij Henk Schenk geweest voor een vaccinatie. In verband met angst voor naalden gekozen voor een consult bij Prikangst. Er is erg veel begrip voor de situatie, en alle nodige tijd wordt genomen. Tijdens de eerste vaccinatie heb ik gekozen voor het gebruik van de lachgasbehandeling, hierdoor erg ontspannen, en voor het eerst een positieve ervaring na een injectie. Het tweede consult besloten om zonder de lachgasbehandeling de vaccinatie te doen. Dit ging goed, en het viel achteraf weer ontzettend mee. Door deze tweede positieve ervaring heb ik echt het idee dat ik voor een groot gedeelte over mijn prik angst heen ben.

Het prettige van een bezoek aan Prikangst is dus dat ik niet alleen de vaccinaties heb gehad, waar ik eerst erg tegenop zag, maar dat er ook wordt geholpen om over de angst heen te komen.