Meander MC : Amersfoort

Een verademing dat het zo kan!

Op donderdag 14 maart ben ik bij Henk Schenk geweest om te kijken wat er mogelijk is om aan mijn prikangst te werken. Na diverse nare ervaringen in het verleden (mijn aders zitten nogal diep) is er in het verleden maar raak geprikt en ben daardoor zeer angstig geworden.
Voor mijn gezondheid was een bloedonderzoek al een hele tijd noodzakelijk maar ik dacht er niet aan om dit te laten doen. Na op internet de site van prikangst.nl gevonden te hebben heb ik een afspraak gemaakt. Bij aankomst stond Henk al voor mij klaar heb eerst samen met hem een bak koffie gedronken, wat zaken besproken en ik was gelijk op mijn gemak, zelfs toen Henk mijn formulier van de dokter moest wisselen en de buisjes bij het laboratorium moest halen.
Op ons gemak hebben we een test gedaan met het lachgas en ik was na twee minuten geheel ontspannen, na het stoppen van inademen gas was ik weer gelijk bij.
Daarna nog een keer gas inademen en na twee minuten is bloed afgenomen, en ik heb er volgens mij niets van gemerkt. Een verademing dat het ook zo kan.
Ik kan een bezoek aanraden als je angst heb en toch geprikt moet worden, een volgende keer zal ik zeker weer een afspraak bij Henk maken en zal er dan meer geruster heengaan.