Meander MC : Amersfoort

Ook bang voor prikken? Ga dan naar Henk

Ik ben erg bang voor prikken. Vooral voor de naald. Als ik een prik moet halen maak ik me er dagen lang zorgen over. Dan slaap ik slecht en ben ik erg nerveus ! Ik moest laatst 3 prikken en mijn vader heeft gelukkig deze geweldige behandeling voor me kunnen regelen. Ik was erg blij !! Toen het de dag was van de eerste prik was ik nog wel erg nerveus. We kwamen aan en eerst nam ik in de wachtkamer een kopje thee. Al snel was ik aan de beurt. Eenmaal binnen hebben we even wat gepraat en werd alles goed uitgelegd. Daarna was het tijd om aan het lachgas te gaan. De eerste 5x merkte je er nog niet zoveel van, maar daarna werd ik wat slapper. Ik zag en hoorde nog wel alles. Ik werd steeds wat rustiger. Ik lag bijna te slapen !! En toen Henk zag dat ik heel erg rustig en ontspannen was kreeg ik de prik. Ik werd weer een soort van wakker gemaakt en ik wist niet eens meer dat ik al geprikt was. Ik heb er eigenlijk niks van gemerkt. Ik was heel blij en trots op mezelf dat ik dit gedaan had. We hebben hierna nog even gekletst en ik kreeg zelfs het spuitje mee. Op de terug weg zijn we nog even langs de Mac Donalds geweest voor de beloning. Een paar weekjes later was het tijd voor de tweede prik. Toen was ik ook wel erg nerveus. Binnen hebben we weer even gepraat en toen mocht ik weer aan het lachgas ! Die tweede keer had ik er weer niks van gemerkt !!! Ik kon weer met een lach naar huis. De derde keer was een paar maanden later. En ja hoor, ik was weer zo nerveus ! Terwijl ik wist dat het goed ging komen en ik dacht terug aan de vorige keren. Die deden helemaal geen pijn. Natuurlijk hebben we weer even gekletst en de prik is heel goed afgelopen. Weer niks gemerkt. Ik ben erg blij dat ik voor deze prikken ben ingeënt.

Als je ook zo bang bent als ik voor prikken zou ik zeker naar Henk gaan !!!

Groetjes,
Een hele blije overwinnaar.