Meander MC : Amersfoort

Erg goede ervaring met dokter Schenk

Erg goede ervaring met dokter Schenk gehad. Na 3 jaar moeheid heb ik dokter Schenk gevonden op internet. Meteen mee naar de huisarts geweest en een doorverwijzing gekregen. Na een goed mail contact met dokter Schenk binnen 3 weken een afspraak gemaakt. Zeer nerveus van tevoren, maar dokter Schenk stelt je meteen op je gemak. Alsof je niet gek bent. Wat je niet van alle dokters kunt zeggen. Na een duidelijke en rustige uitleg gingen we oefenen met het lachgas. Het was wel de bedoeling om het meteen de eerste keer goed te doen, maar ik had niet het idee dat het moest. Als het niet zou lukken kon ik altijd nog een keer terug komen. Maar met zo’n 10x inademen was ik lekker van de wereld. Leek heel lang te duren voordat dokter Schenk vroeg of hij kon gaan prikken. Je hoort en voelt wat er om je heen gebeurt en voelt ook de prik, maar je bent zo ontspannen dat het me op dat moment niet kon schelen. Het was zo gepiept en je bent misschien 3 minuten weg. Daarna beetje gek wakker worden, maar je bent zo weer bij je positieven. Als ik ooit nog geprikt moet worden zal ik zeker terug gaan naar dokter Schenk.

Vriendelijke groet,
Charita