Meander MC : Amersfoort

Een overwinning: tweede keer prikken zonder lachgas!

In november ben ik bij Henk geweest voor vaccinaties, ik moest namelijk reizen voor mijn werk. Meteen heb ik besloten om de vaccinaties te herhalen, zodat ik langer beschermd ben. Een half jaar later is het dan zover. Ik heb me eigenlijk niet druk gemaakt, kom relaxed aan in het ziekenhuis. Ik heb me voorgenomen om zonder lachgas te prikken als ik me moedig genoeg voel. Henk voelt dit goed aan en denkt ook wel dat dit gewoon kan. We besteden maar niet teveel tijd eraan en gaan meteen aan de slag. De twee prikjes zijn zo voorbij en stellen toch eigenlijk niks voor!

Wat een overwinning weer, fantastisch. Ik laat de pleistertjes mooi een paar dagen zitten als bewijs . Nu nog een vakantie uitzoeken in een land waar alle ziektes heersen waartegen ik nu ingeënt ben

Voor iedereen die prikangst heeft nogmaals mijn aanbeveling om van deze methode gebruik te maken!!!

Kelly