Meander MC : Amersfoort

Een grotere angst bestond er niet.

Na 28 jaar zonder prikken ( en in die tussentijd het monster steeds meer lugubere tentakels te hebben gegeven ) wist ik al die tijd dat ook ik een keer aan de beurt zou komen om bloed te laten afnemen.
Ik kan het niet anders omschrijven dan dat ik naar de martelkamer moest.
Ook was ik ervan overtuigd dat ik de enige was met zo,n buitensporige angst.
Via google kwam ik bij het Meander ziekenhuis waar de Hr. Henk Schenk zich bezig houd met mensen zoals ik.
Op Vrijdag naar Baarn de afspraak was om 10 uur, en ik was totaal in paniek.
De ontvangst was prima, ik probeerde mijn emoties onder controlle te houden maar zonder resultaat.
Na een gesprek van ongeveer 20 min. heeft Henk Schenk mij zover gekregen om zonder lachgas een buisje bloed af te nemen.
Deed het maar pijn, dan kon ik in ieder geval zeggen dat ik daar angstig voor was geweest…maar het tegendeel was waar, totaal geen noemenswaardige pijn.

Conclusie…..Het zit tussen de oren, en een mens kan zichzelf totaal panisch maken…Er zijn gelukkig wat tentakels van mijn monster verdwenen, ik ben er nog niet, maar wel op de weg terug wat betreft prikangst.
Hierbij mijn dank aan de Hr.Henk Schenk.

Groet,

John.B