Meander MC : Amersfoort

Perfecte oplossing

Hoi,
Om een levensverzekering af te sluiten voor een hypotheek, moest ik een medische keuring ondergaan in 2004. Dit zou inclusief het afstaan van een bloed afname zijn. Daar kon ik niet onderuit anders geen lening en geen nieuw huis.

Sinds mijn 12de, heb ik 22 jaar lang spuiten of beter gezegd naalden kunnen voorkomen. Daar had ik alles voor over. Niet op vakantie naar gebieden waar vaccinatie noodzakelijk is, etc.

Aangezien mijn vriendin van mijn angst wist en op internet dhr. Schenk wist te vinden was ik er gelukkig een oplossing voorhanden. Een perfecte oplossing: onder lachgas zou er bloed afgenomen kunnen worden. Het was binnen een minuut gebeurd. Een goede voorlichting en een rustige begeleiding waren de pluspunten. Van de afname / prik zelf, dit was over voordat ik het wist en vroeg dit zelfs nadat het gebeurd was. Geen naald of spuit gezien. Ik denk er zelfs over om zo mijn prikken voor de tropen te halen.
Kortom, een perfecte oplossing.