Meander MC : Amersfoort

Misschien durf ik nu wel naar de gewone prikpoli

Henk stelde voor om zonder lachgas te werken, maar dat ging echt niet gebeuren! De eerste overwinning was het elastiek om mijn arm. Heel anders dan bij bloeddruk meten werd deze niet opgepompt (waar ik ook niet tegen kan). Dat viel dus al mee. Eenmaal op de tafel mocht ik zelf het gas bedienen. Je wordt na vijf keer inademen erg suf. Je hebt dan geen controle meer. Daar schrok ik van en haalde gauw het kapje van mijn gezicht. Binnen een minuut was ik weer helder. De tweede poging duurde langer, ik zat vol adrenaline. Toen ik eenmaal versuft was, liet ik Henk gewoon zijn gang gaan. Het prikken voel je even. Daarna eigenlijk niets meer. Was dat alles? Ik had wat langer nodig om weer helemaal bij te komen dan de eerste maal en was erg verbaasd over hoe makkelijk dat prikken was gegaan. Een volgende keer geen gas meer voor mij. Het feit dat je wegzakt vond ik enger dan het prikken zelf, wie had dat gedacht! Ik denk dat ik me misschien wel durf te laten prikken op een gewone prikpoli. En anders gewoon nog een keertje naar Henk.
Bedankt voor je hulp!