Meander MC : Amersfoort

Zonder lachgasverdoving geprikt!

Binnenkort gaan wij met de familie naar Azië op vakantie. Je moet dan gevaccineerd worden tegen DTP en Hepatitis A.  Ai hoe ga ik dat oplossen? De rest van de familie is niet fobisch en hebben al een afspraak gemaakt bij een reguliere reizigerspoli. Al zoekende naar hulp kwam ik online de prikangstpoli van Henk Schenk tegen. Hier kan men bloed laten prikken, vaccinaties krijgen of anderszins je laten injecteren. Om een lang verhaal kort te maken; De poli van Henk is geweldig! Hij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd. Je kan dus je verhaal kwijt wat al de helft van de angst wegneemt en jij bepaalt het tempo. Henk gaat daar goed in mee en legt rustig uit wat hij gaat doen. Ik kan niet anders zeggen dat ik er niets van heb gevoeld en het hele verhaal nog geen paar seconden heeft geduurd. Geweldig!! Hier kan je echt met je angst terecht en wordt je serieus genomen. Ik zou zeggen mensen met angst, ga zo snel mogelijk naar Henk Schenk en je vraagt je daarna af waarom je je zo druk hebt gemaakt.

Top Henk! Bedankt!
Groet Hans