Meander MC : Amersfoort

Wow, mijn 2e set inentingen gehaald!

Vandaag voor de 2e keer bij Henk geweest voor 2 inentingen. Wat voor mij de enige manier is om de inentingen te halen. Echt een aanrader voor mensen met prikangst, zoals ik.

Al jaren wilde ik eens naar landen waar allerlei inentingen voor noe alles duidelijk en rustig uit. Vertelde me dat er duizenden k was zo blij dat ik het had gered. Ik vind het jammer dat ik er een hulpmiddel voor nodig heb, maar het is niet anders. Ik probeer zo veel mogelijk mijn angst niet te veel uit de weg te gaan. Ik heb vrij snel daarna een afspraak bij de tandarts gemaakt om een kies te laten trekken die er ook al een jaar of 3 uit moest en haar gevraagd om voorverdoving te gebruiken, waardoor het ook iets minder angstig was.

Vandaag was dus de tweede keer dat ik bij Henk kwam, voor mij herhaling van Hepatitis A en gele koorts. Ik was weer volledig gestresst, ik had gehoopt iets rustiger te zijn. Maar na een geruststellend gesprekje en 2 teugjes lachgas begon ik weer te draaien en kwamen op een gegeven moment de prikjes en was het al weer gebeurd.

Als beloning ga ik met mijn moeder, die voor de tweede keer weer mij bijstond, lekker van een hightea genieten en vanavond maar even een reisje naar Rusland boeken

Ik wil Henk bedanken voor het opzetten van zijn prikangst spreekuur. Zonder hem, had ik de inentingen niet gehaald en had ik dus minder veel van de wereld gezien. Ik heb nu een wereld pakketje waarmee ik naar veel plekken kan! Wie had dat ooit gedacht! Ik hoop dat hij het nog lang blijft doen en nog veel mensen zoals ik kan helpen! Heel erg bedankt!

Freckles