Meander MC : Amersfoort

Wie is Henk Schenk

 

Henk Schenk

 

Ik ben opgeleid als GGD-arts en heb meer dan twintig jaar bij de GGD in Amersfoort gewerkt als uitvoerend arts en manager. Sinds 2006 werk ik als zelfstandig professional in de zorg en hou ik me bezig met diverse projecten voor GGD’s, landelijke koepels, ministeries en gemeenten.

Prikangst-behandelmethode

Tijdens mijn GGD-werk op de afdeling reizigerszorg werd ik soms geconfronteerd met cliënten die veel moeite hadden met noodzakelijke en soms verplichte prikken. Omdat er toen geen goede oplossing voor was, heb ik een Prikangst-behandelmethode bedacht en steeds verder ontwikkeld. Dankzij deze methode lukt het prikken bijna altijd en met behulp van persoonlijke aandacht en coaching leert jong en oud steeds beter omgaan met hun prikangst. Deze unieke methode wordt nu toegepast in het Meander Medisch Centrum, locatie Amersfoort.

Naast alle vaccinaties kan het laboratorium van het ziekenhuis de benodigde bloedonderzoeken uitvoeren.

Henk Schenk
arts voor Maatschappij en Gezondheid

 

LCR erkend vaccinatiecentrum: zie voor meer informatie www.lcr.nl
BIG registratienummer: 89023715401
AGB Code: 84104503

Voor meer informatie over Henk Schenk: Linkedin